Volgende werkdag in huis!
Groot assortiment, Scherpe prijzen
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
Volgende werkdag in huis!

Groot assortiment, Scherpe prijzen

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
SDB Living
  • 1

Outdoor Signing

 

Wilt u met uw bedrijf duidelijk zichtbaar zijn?

Denk dan eens aan de naam of het logo van uw bedrijf op de gevel van uw pand.  U kunt bij ons terecht voor verschillende types gevelreclame. Ook kunnen we spandoeken, reclamezuilen en vlaggen plaatsen

Verlichte LED letters.

Wij produceren en installeren diverse verlichte letters en verlichte vormen. Onze letters kunnen direct of indirect verlicht worden. Ook kunnen ze van afstand aangelicht worden.

Onverlichte letters.

U kunt hierbij kiezen voor kunststof, aluminium, RVS of andere materialen. De letters kunnen direct op de muur verlijmd worden of op afstand gemonteerd.

Lichtbakken

Wij maken diverse lichtbakken van aluminium of kunststof. Deze kunnen geproduceerd worden in elke gewenste vorm en maat. Deze lichtbakken zijn voorzien van zeer zuinige LED modules en kunnen varieren van 2 tot 20cm diepte.

U kunt hierbij kiezen uit platte lichtbakken of steekbakken die haaks op de muur gemonteerd worden.

Gevelbelettering.

Plak(folie) letters worden gesneden uit dunne zelfklevende folie die direct op een gladde ondergrond kan worden geplakt. Ook kan deze folie voorzien worden van een full colour print en zo op een gladde gevel of raam geplakt worden.

Spandoeken.

Onze spandoeken zijn gemaakt van duurzaam kunststof/PVC en voorzien van metalen ringen.  Deze kunnen in een metalen spandoekframe gehangen worden die plat of haaks op de muur gemonteerd kan worden. Dit kan ook aangelicht worden. U kunt ook kiezen voor een losstaand spandoekframe om bijvoorbeeld te plaatsen in een tuin of weiland.

Zuilen.

Reclamezuilen zijn in vele varianten te verkrijgen, verlicht met zuinige LED verlichting of onverlicht. Met of zonder tijd- en temperatuurdisplays. De zuilen kunnen direct verlicht worden of van afstand aangelicht.

Vlaggen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten vlaggen. U kunt kiezen voor een standaard mastvlag die van grote afstand gezien kan worden. Of een staande baniervlag die ook in een mast gehangen kan worden.  U kunt bij ons ook terecht voor een kioskvlag of gevelvlag.

Als u niet over een mast beschikt of u wilt een vlag binnen, dan kunt u ook kiezen voor een beachflag. Deze blikvangers kunt u makkelijk opzetten en zijn geschikt voor indoor- en outdoor gebruik.

Contact opnemen met PMS-Signing

Ons bezoekadres
Meikade 2A
6718 VJ Ede

E-mail
info@pms-signing.nl

Telefoon
06 – 18 11 76 16

Overige gegevens
KvK nr.: 761 095 69
BTW nr.: NL 00 305 609 7 B35

Geinteresseerd in dit product?

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!