Volgende werkdag in huis!
Groot assortiment, Scherpe prijzen
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
Volgende werkdag in huis!

Groot assortiment, Scherpe prijzen

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
SDB Living
  • 0

Indoor Signing

 

Binnenreclame is een essentieel onderdeel voor de identiteit van uw bedrijfspand. De uitstraling en sfeer van het bedrijfsinterieur moet aansluiten bij wat u doet en belooft.

Met de juiste kleuren, boodschap of sfeerbeelden krijgt elke (bedrijfs)ruimte meer beleving. Van full-color fotowanden tot heldere bewegwijzering en van sfeervolle plafonddecoratie tot actiematige winkeldisplays. Er zijn eindeloze manieren van binnenreclame om uw merk sterker en aanwezig te maken. Daarnaast geeft het u de gelegenheid om een werk- of ontvangstruimte volledig te personaliseren. 

Doek/Textiel frames.

Regelmatig van look of reclame uiting veranderen? Met een textielframe is dit mogelijk. Verras met een nieuw doek per seizoen, per promotie of per actie. U kunt makkelijk een doek wisselen door het slimme opspansysteem. Ook kunnen deze systemen verlicht worden.

Freesletters.

Letters kunnen worden gefreesd uit verschillende materialen en in verschillende diktes. Deze kunnen direct op de muur gemonteerd worden of op afstand.

Raambelettering.

Raambestickering is een ideale oplossing om de volledige huisstijl, sfeer en/of branding van het bedrijf door te voeren op kantoor. Denk dan bijvoorbeeld aan mooie afbeeldingen of foto’s maar ook het bedrijfslogo.

Vloer en muur stickers.

Vloer en muur stickers zijn ideale reclamedragers om uw boodschap te communiceren, acties te promoten of uw logo in de schijnwerpers te zetten. Krasvaste vloerstickers zijn perfect inzetbaar voor heldere bewegwijzering of tijdelijke promoties. 

Fotobehang.

Ook met behang kunnen wanden veranderen van kleur of afbeelding.

Verwijzingsborden.

Met behulp van deze verwijzingsborden vinden uw klanten makkelijk de weg. Deze borden kunnen zowel verlicht als onverlicht zijn en kunnen gemonteerd worden aan het plafond of aan de muur. Ook als vrijstaande items leverbaar.

Roll-up banners.

Roll-up banners zijn zeer eenvoudig in gebruik en vergroten direct uw zichtbaarheid. Rol de banner simpelweg uit het systeem en u heeft meteen een grote display voor bijvoorbeeld uw beursstand. Ook zijn de banners zeer geschikt voor de entree van uw kantoor of winkel.  Er kan bovenop het systeem ook een lichtspot geplaatst worden.

Fotolijsten.

Posterlijsten zijn er in LED verlichte en onverlichte versies. Ze kunnen geleverd worden in enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering. Deze lijsten zijn makkelijk te monteren op de wand en u kunt gemakkelijk de poster wisselen. 

Contact opnemen met PMS-Signing

Ons bezoekadres
Meikade 2A
6718 VJ Ede

E-mail
info@pms-signing.nl

Telefoon
06 – 18 11 76 16  

Overige gegevens
KvK nr.: 761 095 69
BTW nr.: NL 00 305 609 7 B35

Geinteresseerd in dit product?

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!