Volgende werkdag in huis!
Groot assortiment, Scherpe prijzen
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
Volgende werkdag in huis!

Groot assortiment, Scherpe prijzen

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
SDB Living
  • 0

Verzending en bezorging

We streven ernaar de bestellingen zo snel mogelijk te laten bezorgen. Bestellingen van voorraad artikelen welke op werkdagen geplaatst en betaald zijn voor 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Bezorging vindt plaats op de eerstvolgende werkdag op het aangegeven bezorg-of factuuradres.

Spoedzendingen zijn mogelijk, echter altijd in overleg.

De verzendkosten worden berekend op basis van aantal stuks, gewicht en volume en worden zichtbaar als de bestelling is geplaatst. De minimale verzendkosten bedragen € 8,50. Wij leveren franco vanaf een netto orderbedrag van € 1000,00 excl. BTW.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Uw bestelling wordt normaal de volgende werkdag bij u bezorgd. U ontvangt altijd een verzendbevestiging met een track en trace code. Met de track en trace code kunt u vanaf 00:00 op de dag van bezorging het tijdvak zien waarin uw bestelling wordt bezorgd.

Bezorgen op zaterdag, zondag en/of feestdagen is helaas niet mogelijk.

Wanneer de ontvanger de bestelling niet in ontvangst kan nemen zal de vervoerder proberen om het pakket bij een van de buren af te geven. Indien ook dit niet mogelijk is worden de produkten door de vervoerder retour genomen. Via een notitie in de brievenbus wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld. De vervoerder zal op de eerstvolgende werkdag nogmaals proberen uw bestelling af te leveren.

 

Verzending naar overige EU-landen?

Voor bezorging in overige EU-landen kun u mailen naar info@pms-signing.nl. Vermeld in uw e-mail altijd om welk product het gaat, het afleveradres en de datum. U ontvangt dan een e-mail terug of bezorging mogelijk is, met de offerte.

 

Wat is de levertijd van een product dat niet op voorraad is?

V-borden full color bedrukt worden geleverd met ca. 3-9 werkdagen (na goedkeuring proefdruk). Tegen meerprijs binnen 3 dagen.

Makelaarspalen worden compleet geleverd met ca. 3 werkweken (na goedkeuring proefdruk).

Spandoeken worden compleet geleverd met ca. 5 werkdagen (na goedkeuring proefdruk). Tegen meerprijs binnen 5 dagen.

Stickers op maat gemaakt ca. 5-9 werkdagen. Tegen meerprijs binnen 5 dagen.

Een aantal producten kunnen wij binnen 24 uur leveren! Echter wel altijd in overleg.

 

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet bezorgd kan worden?

Bent u niet thuis op het eerste bezorgmoment? Dan probeert de bezorger uw pakketje bij de buren af te leveren. U ontvangt dan een briefje in de bus waar het pakket is afgeleverd. Niemand thuis? Dan ontvangt u een berichtje in de brievenbus met verdere informatie om uw pakket te ontvangen.

 

Wat moet ik doen als mijn pakket nooit heb ontvangen?

Dat is erg vervelend! Controleer eerst met de track en trace code de huidige leverstatus. Misschien is er iets misgegaan en wordt uw pakket alsnog bezorgd. Geeft de track en trace code geen duidelijkheid? Neem dan direct contact op met ons: info@pms-signing.nl.