Volgende werkdag in huis!
Groot assortiment, Scherpe prijzen
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
Volgende werkdag in huis!

Groot assortiment, Scherpe prijzen

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
SDB Living
  • 1

Makelaarsreclame

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sign branche bent u bij ons aan het juiste adres voor alle producten die u nodig heeft als makelaar! Ook voor makelaarsorganisaties.

PMS-Signing levert naast de standaard producten en service ook maatwerk, spoedleveringen en montageservice!

De ervaren medewerkers van PMS-Signing helpen u graag als u iets zoekt wat niet in de webshop staat.

V-borden.

V-borden (driehoeksborden) zijn makkelijke te koop of te huur borden waarbij makelaars op een eenvoudige en zeer goedkope manier hun woningen in de verkoop zetten. Met behulp van sterke raamtape of zuignappen kunnen deze borden dan op het raam bevestigd worden. In overleg kunnen de borden in diverse vormen en maten geleverd worden.

Makelaarspalen en borden.

Makelaarspalen zijn de ideale manier om te laten zien dat een huis/bedrijfsruimte te koop/huur staat. Wij kunnen ze leveren in vele standaard modellen maar ook voor unieke modellen kunt u bij ons terecht en kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.  Al onze palen worden voorzien van een 2-laagse sterke coating en kunnen geleverd worden in elke gewenste RAL-kleur.

Raampresentatie.

Met een raampresentatie kunt u uw aanbod zo aantrekkelijk mogelijk in uw etalage presenteren.  Dit kan met een LED-verlicht of een onverlicht systeem. Ook kunt u kiezen voor een posterlijst in uw etalage.

Open huis producten.

Bestel hier al uw OPEN HUIS materialen. Stickers, posters, vlaggen en andere uitingen voor uw OPEN HUIS dag.

Posters, kliklijsten en displays.

Posterlijsten zijn er in LED verlichte en onverlichte versies. Ook kunnen ze enkelzijdig of dubbelzijdig. Deze lijsten zijn makkelijk te monteren op de wand en u kunt gemakkelijk de poster wisselen. We kunnen u diverse formaten leveren, onder andere in A0, A1, A2, A3 en A4.

Stickers.

Bent u makelaar en heeft u stickers nodig voor een te huur of te koop staand object? Bij De Makelaarsshop vindt u voordelige stickers voor makelaars. We hebben kant en klare stickers voor u met rode achtergrond en witte opdruk, maar u kunt ook een ontwerp bij ons inleveren voor een sticker op maat zodat de sticker geheel aansluit bij uw huisstijl.

Vlaggen.

Een vlag in een mast of aan de gevel staat symbool voor trots en wie is dat niet op zijn bedrijf?  Beachflags zijn erg goed actiematig in te zetten en geven uw winkel of bedrijf een dynamische uitstraling mee.

Spandoeken.

Onze spandoeken zijn gemaakt van duurzaam kunststof/PVC en voorzien van metalen ringen.  Deze kunnen in een metalen spandoekframe gehangen worden die plat of haaks op de muur gemonteerd kan worden. Dit kan ook aangelicht worden. U kunt ook kiezen voor een losstaand spandoekframe om bijvoorbeeld te plaatsen in een tuin of weiland.

Contact opnemen met PMS-Signing

Ons bezoekadres
Meikade 2A
6718 VJ Ede

E-mail
info@pms-signing.nl

Telefoon
06 – 18 11 76 16
Overige gegevens

KvK nr.: 761 095 69
BTW nr.: NL 00 305 609 7 B35

Geinteresseerd in dit product?

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!