Volgende werkdag in huis!
Groot assortiment, Scherpe prijzen
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
Volgende werkdag in huis!

Groot assortiment, Scherpe prijzen

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring
Altijd een deskundig advies op maat!
SDB Living
  • 1

Beletteringen

 

Spring nog meer in het oog met opvallende folie’s en prints op je raam, gevel en auto`s.

Belettering is een specialisme waarbij kennis en creativiteit nauw samengaan. Deze sticker letters zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Elk belettering project is een uitdaging met een toppresentatie als resultaat. Belettering is een eenvoudige maar effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Gevelbeletteringen.

Plak(folie) letters worden gesneden uit dunne zelfklevende folie die direct op een gladde ondergrond kan worden geplakt. Ook kan deze folie voorzien worden van een full colour print en zo op een gladde gevel of raam geplakt worden.

Raambeletteringen.

Raambelettering kan een echt blikvanger zijn voor uw bedrijf. Het beletteren van ramen kan ook de hoeveelheid zonlicht in een ruimte reduceren en het kan goed aansluiten op uw gevelreclame.

Autobelettering.

Met autobelettering kunt u snel en budgetvriendelijk een auto of bus veranderen in een bedrijfswagen.  U kunt kiezen voor een eenvoudig bedrijfslogo sticker of een complete carwrap in de kleuren en dessins van uw wens.

Carwrapping.

Carwrapping is niets anders dan een voertuig volledig te voorzien van een folielaag, zeg maar een nieuwe huid. Voor commerciele toepassingen worden voertuigen volledig ‘ingepakt’ met indrukwekkende boodschappen of unieke eigen huiskleuren.

Binnenbelettering.

Binnenbelettering is een zelfklevende folie waaruit letters of logo’s gesneden worden. Dit kan op binnenramen, binnenmuren, meubels of vloeren.

Contact opnemen met PMS-Signing

Ons bezoekadres
Meikade 2A
6718 VJ Ede

E-mail
info@pms-signing.nl

Telefoon
06 – 18 11 76 16

Overige gegevens

KvK nr.: 761 095 69
BTW nr.: NL 00 305 609 7 B35

Geinteresseerd in dit product?

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!